Am I the only one that cannot access the iNat Forum?

For months I have been trying to access the iNat Forum. I was able to create an account whenever the forum was first released, but I have been unable to access it every since. I have sent an email to iNat help, but I haven't received a response yet. I've tried clicking the link under Community>Forum and the link that comes in the email digest that I get from the Forum. After clicking either way, I get a white screen and the tab keeps spinning, like it is trying to load, but it never does load. I have tried different computers, locations and web browsers to no avail. Is anyone else having or had this problem? If so, have you been able to resolve this issue and how? You're help would be greatly appreciated.

@sambiology @krancmm @gcwarbler @bosqueaaron @lulubelle @charley

Publicado el miércoles, 28 de octubre de 2020 a las 01:19 PM por lovebirder lovebirder

Comentarios

I've had no problems. I was just on the forum yesterday. No issues. That's weird.

Anotado por gcwarbler hace mas de 3 años

No issues here.

Anotado por raymie hace mas de 3 años

I can login on my phone, I just discovered, but that is not the method I prefer, but perhaps an alternative.

Anotado por lovebirder hace mas de 3 años

I'm able to access it as well:
https://forum.inaturalist.org/

Maybe try a new sign-in or try the "forgot password" as you put in your email address to log in?

I use Chrome, but I'm also able to access it on microsoft edge.

Anotado por sambiology hace mas de 3 años

Unfortunately, I can't get to login, new sign-in or forgot password in the forum, because the screen won't load at all, just a blank white screen and a little spinning indicator like its trying to load. I've left it for an indefinite amount of time and it will not load. I also use Chrome 100% of the time. I've tried on Edge and Internet Explorer, too. I just had a coworker try to pull it up and she couldn't either. I can pull up iNat just fine, just not the forum. I've tried using different networks, too. Its the craziest thing. I made sure that popups are allowed for inaturalist.org, too.

Anotado por lovebirder hace mas de 3 años

That is strange. I was looking at the forum posts earlier today with no problem. I'm on a personal computer, Windows 10, use Firefox, have it "pinned" but I've never logged out. It's just always there.

Anotado por krancmm hace mas de 3 años

I have never looked at the forum deliberately, so I will try & see what happens.

Anotado por lulubelle hace mas de 3 años

I have never looked at the forum deliberately, so I will try & see what happens. I can access it.

Anotado por lulubelle hace mas de 3 años

I didn't know you are NTMN! Me too!

Anotado por lulubelle hace mas de 3 años

Thank you everyone for trying to help me! I'm going to keep trying.
@lulubelle I am a North Central Texas Master Birder, not NTMN. Maybe one day I'll take that on.

Anotado por lovebirder hace mas de 3 años

Still no luck viewing the forum. Jinxed. I never heard back from anyone after sending an email to iNat for help either. Bummer!

Anotado por lovebirder hace mas de 3 años

For what it's worth, lovebirder's original email was routed to our spam folder for some reason, which is why I didn't see it. This is most likely a browser issue, I'm corresponding with them via help@inat now.

Anotado por tiwane hace mas de 3 años

Thanks for helping me, @tiwane ! Hopefully, we can figure this out.

Anotado por lovebirder hace mas de 3 años

Añade un comentario

Entra o Regístrate para añadir comentarios