Theodorus Beijk

Unido: 28.ago.2023 Última actividad: 15.sep.2023 iNaturalist

Theodorus (afgekort Theo ) Is geboren 1965 te budel dorplein, wat toen nog de gemeente Budel heete, Later in Gemeente Cranendonck omgenoemd is tot heden. Ik kom uit een 4 generatie jachtopzieners famillie, in dienst van een Baron uit Turnhout belgie, die landbezit te budel dorplein, De Baron is overleden, En zijn zoon(zwarte schaap van de fam) als jongheer die erfte.

Theo liep al zeer vroeg met een camera Pentax automatic II rond, Verkergen door een Natuur filmer bevriend met onze fam was, De heer Martin Loeders, Uit Heusden Zolder Belgie. Martin loenders kwam hier veel en vaak opnamen maken voor zijn uitgaven als, Langs het deinend Riet ( uitgave 1981 _ te budel dorplein landgoed de hoort (Volks mond de hoort ) Maar ook tijdens zijn opnamen rond om Neerpelt - overpelt Belgie limburg, voor zijn uitgave Het lied van mijn Kemen (1970) en in 1977 voor zijn project Het leven van het Korhoen. en 1979 de kempen Heerlijk Erfgoed Deels opnamen van meeste projecten zijn rond budel dorplein als neerpelt opgenomen. Ik als een snotneus nog zeer jong ging altijd mee met Martin loeders, als een zeer nieuw schierige ventje , mooi tijden zijn niet meer, de heer Loenders Marin is heelaas overleden. op 60 Jarige leeftijd, 16-10-1937 te peer limburg belgie - 21-07-1998 te Lommel Limburg Belgie. In Memoriam Martin Loenders waar ik veel aan te danken hebt. Theo zelf heeft toenderrijd veel dia en foto`s gemaakt met de pentax automatic II, en in 2012 door brand is alles verwoest, zo wie zo al 2 generatie aan Film 8mm, Betamx, c2000, vhs banden, dias en negatieven. Sinds dien ben ik niet meer als fotograaf aktief, de pijn zit diep alles verloren, wat ooit als een fotoboeken en film reeks rond budel dorplein en weert limburg uit had willen geven in 2030. Pijn zit diep alles weg tot as verbrand. verloren voor altijd. dat is zuur. waaronder ook de oude film cameras en fototoestellen verloren for ever.

Wij deden ook vogels vangen en beringen met GA beijk en LC Theuwis voor het vogeltrek Station the Arnhem vt. ook deze fims en dias en fotos zijn verloren gegaan, als alle terug meldingen, en door ons dood gevonden vogels terug meldingen zijn weg. Vogeltrekstation wilt geen kopies sturen, ondanks het werk van ga Beijk en LC theuwis. Hoogte punt was ergens tussen eind 1989 - 1995 wat begon met 1 Bontvliegenvanger in een van onze 1200 nestkasten, op den duur maximaal Bontevliegenvangers 16 kopels beringt. en een seizoen zelfs gekraagderoodstaart met 8 kopels. beringt. en bruinenkiekendieven hoogte punt waren 8 nesten beringt. mooie tijden.

Vanaf 2000 Ben ik niet veel meer aktief deels door ziekte en deels door ander omstandig heden. af en toe nog waarnemingen tijdens mijn Geocaching en metaaldetector hobby, en 2012 geheel gestop, omdat alles verband is, en ik dit meer aan kan, verloren is verloren je krijgt dit niet terug voor wat van geld ook. 2023 Hoe is met theo op 58 jarige leeftijd, niet bepaald goed 4x CVA( Bekend als beroertes ) Deprisief na 2012 brand, boven op daar voor binnen 3 maanden tijd pa en ma overleden zijn. dec 2010 en feb 2011, en woning brand 2012, door de eigennaar in brand gezet is, kunnen op 2 punten niet bewijzen volgens de rechter. dus dan wordt je wel deprisief met alles daar voor tot heden.

Dit is een korte samenvating uit me leven, ik kan nog wel uren door gaan, maar dit is genoeg. bij vragen, vraag maar. met vriendelijken Groet Theodorus Henricus Maria Beijl ( Theo )

Member By
Sovon.nl
Waarnemingen.nl
Vlinderstichting
Ravon

Ver todas